TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Állás-/karrier ajánlatok

Üdvözöljük a TONDACH® állás- és karrierportálján

A TONDACH® jelenleg 11 országban több mint 2.000 munkatársat foglalkoztat. Sikerünk alappillérét munkatársaink képezik, ezért személyzeti politikánk munkatársaink folyamatos fejlődésére és támogatására koncentrál.

A TONDACH® nem csak a minőségi termékpalettájában, hanem emberein keresztül is differenciálódik. Munkatársaink jelentik a különbséget – most és a jövőben. Minden munkatársunk szakmai hozzáértésével, vállalatközpontú gondolkodásával és tevékenységével, valamint önálló felelősségvállalásával tűnik ki.

Folyamatos tanulás és nyitott, multikulturális tudáscsere számunkra elsődleges feladat  – legyen szó betanításról vagy továbbképzésről, vagy a gyakorlatban a folyamatos kommunikációról. Az aktív és folyamatos tanulás tudást teremt, amelyet munkatársaink a vevőkkel folytatott kapcsolattartás folyamán alkalmaznak. A tudás a sikerhez vezető út kulcsa és a legjobb válasz a nap mint nap a gyakorlatban felmerülő kérdésekre – ma és holnap egyaránt.

Felelősséget kínálunk egy motivált csapatban, sokoldalú fejlődési lehetőséget egy dinamikusan növekvő vállalatnál, és nagyon jó munkahelyi légkört.

Amennyiben szeretné, hogy pályázatát egy esetlegesen később betöltendő állás esetén elbíráljuk, jelentkezését az alábbi címen várjuk:

 

TONDACH Magyarország Zrt.
9300  Csorna, Cserépgyári út 1.
E-mail: info@tondach.hu