TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Filozófia

Filozófiánk egészen egyszerű: TONDACH® tetővel minden ember lehetőséget kap egy darabka biztonság, természetesség, meghittség és jó közérzet megteremtésére – és mindezt generációkon keresztül. TONDACH® -  tető egy évszázadra, mely természetes tetőfedési megoldások biztosítja az igazán fontos értékeket az életben.

Filozófiánkról, értékeinkről és természetes termékeinkről ebben a kisfilmben nyújtunk rövid áttekintést.

Innováció:
Vevőink a legtermészetesebb tetőrendszerrel rendelkeznek – biztonságos, hosszú életű, egyéni és esztétikus

Egyéni tetőmegoldásokat kínálunk vevőinknek – legyen ez a formai vagy a színválasztéknak köszönhetően. Folyamatos termékfejlesztésünk által a tervezői szabadság határok nélkülivé válik. A tetőfedés terén tapasztalható trendekkel szemben nyitottak vagyunk és ennek szellemében termékeinkben testet öltenek a vevői vágyak. A fejlesztési folyamatok a partneri igények kielégítése jegyében zajlanak, függetlenül attól, hogy új tetőről vagy tetőfelújításról van-e szó. Ily módon tudjuk az embereket hosszú távú értékek megteremtésében segíteni.

Elkötelezettség:
Üzleti tevékenységünket elkötelezettség és felelősségvállalás jellemzi

A TONDACH® csapatot gyors, teljességgel vevőközpontú cselekvés jellemzi. Támogatjuk az embereket otthonuk megteremtésében és a tetőfedő anyagok gyártása területén szerzett sokéves szakértelmünkkel biztonságot és védelmet nyújtunk. Az agyagból készülő természetes, biztonságos, sokoldalú és tartós tetőfedőanyagokkal értékállóságot teremtünk, úgy, hogy a tervezői szabadságnak és egyediségnek csak a képzelet szab határt. A bizalom, a partnerség, az innováció és az elkötelezettség cselekvésünk alapját képezik és minden termékünkben tovább élnek.

Bizalom:
Minden ember megbízhat a TONDACH®-ban

Üzleti és technikai hozzáértésünk segítségével generációkat átívelően garantáljuk Önnek a biztonságos és természetes tetőmegoldásokat. Mindegy, hogy háztulajdonos, építész, kivitelező vagy kereskedő – minden partnerünk megbízhat bennünk - világszerte.

Partneri viszony:
A TONDACH® megbízható partner

Mindennapi munkánk alapját partneri és tiszteletteljes viszony képezi mind vevőinkkel, mind dolgozóinkkal szemben. Korrektség és az egymás iránti tisztelet jellemez bennünket a versenytársakkal szemben és a szállítóinkkal történő közös munkában. Céges kultúránkat a partneri és tiszteletteljes bánásmód, úgymint nyílt párbeszéd jellemzi.