TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Menedzsment

Bencze Norbert - a TONDACH Magyarország Zrt. ügyvezető igazgatója 

 

 Felegyi Mihály - a TONDACH Magyarország Zrt. ügyvezető igazgatója 

 

születési év: 1972. nős, két gyermek édesapja

tanulmányok: a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (mai nevén Budapesti Corvinus Egyetem) végzett

karrier: tanulmányait követően az EGIS Gyógyszergyár Nyrt.-nél kezdte karrierjét 1996-ban, mint igazgatói asszisztens, majd értékesítési kontrollerként folytatta ugyanott.1998-ban a Dr.Oetker Kft. kontrollingvezetőjeként dolgozott.A Wienerbergerhez 1998 novemberében került, mint gazdasági igazgató. 2002-től igazgatósági tag is lett, 2011-végétől termelési és gazdasági igazgató, majd 2016-ban a Wienerberger –Tondach integrációnak köszönhetően mindkét cégben ügyvezetőnek jelölték.

egyéb funkciók: 2015–től a Társaság a Lakásépítésért és Felújításért Egyesület képviselője.

 

 

születési év: 1965. házas, 4 gyermek édesapja. 

tanulmányok: Pollack Mihály Műszaki Főiskola, szilikátipari mérnök 

karrier: friss diplomásként a TONDACH Magyarország Zrt. jogelődjénél, a Délalföldi Cserép- és Téglaipari Vállalatnál technológus, 2001-től a TONDACH igazgatósági tagja,a társaság műszaki igazgatója.2015-től a Wienerberger és a TONDACH ügyvezető igazgatója.

 

 

 

 

 

 

 

 

Potos János - a TONDACH Magyarország Zrt. ügyvezető igazgatója

 

 

születési év: 1971. házas, két gyermek édesapja

tanulmányok: Gödöllői Agrártudományi Egyetem, Főiskolai Kar, BSC, Pénzügyi Számviteli Főiskola, BSC, Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem, MBA

karrier: karrierjét a Georg Fischer magyarországi kirendeltségén értékesítési területen kezdte, majd üzletágvezetőként fejezte be. Ezt követően a Bramac Kft. értékesítési igazgatója, majd később ügyvezetője lett. 2012-ben került át a WIENERBERGER csoporthoz, mint a Semmelrock Kft. ügyvezetője. 

2016-tól a WIENERBERGER és A TONDACH ügyvezetője, Igazgatósági tag. Mindkét vállalatnál az értékesítés, a marketing és a vevőszolgálati területek tartoznak hozzá.