TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Dobogós lett a TONDACH® a Csabai Kolbászfesztiválon

2014/október/30
Október 23-26. között rendezték meg Békéscsabán immár 18. alkalommal a már hagyománnyá vált Csabai Kolbászfesztivált, ami páratlan hangulatával, barátságos légkörével, színvonalas programjaival évek óta töretlenül őrzi népszerűségét. A kolbászgyúró versenyen, mely a fesztivál egyik legnagyobb szenzációja, a TONDACH® békéscsabai csapata III. helyezést ért el a több mint 600 induló csapat közül.

Az első Csabai Kolbászfesztivált 1997-ben rendezték meg Békéscsabán. Az azóta minden ősszel megrendezésre kerülő fesztivál a csabai kolbász készítését, a disznótoros hagyományokat, valamint a szlovák és magyar gasztronómiai hagyományokat helyezi a középpontba, ezáltal pedig olyan értékeket közvetít és képvisel, amelyek hagyományőrző szerepe vitathatatlan.

A fesztiválra évről évre visszajárnak a belföldi és a környező országokból érkező külföldi vendégek. Az idei fesztiválon vendégül láthattuk szlovák és román kereskedőpartnereinket is, akik számára ez a rendezvény igazi kuriózum.

A rendezvény fő attrakciója a kolbászgyúró verseny, melyre idén több mint 600 csapat nevezett be. A TONDACH® először 2012-ben állított ki csapatot, és rögtön sikerült is egy különdíjat elnyerni. Az idei évben 10 lelkes békéscsabai kollégánk mérte össze tudását a több mint 600 csapattal, és közülük érték el az előkelő III. helyezést.

Gratulálunk!

 

A 2014-es Csabai Kolbászfesztivál kolbászgyúró versenyén indult TONDACH® csapat tagjai, vagyis akikre büszkék vagyunk:

 

Babinszki Pál

Borza Anna

Horváth Zoltán

Krizsán Róbert

Machlik Pál

Mengyán Éva

Nagy Anna

Potocska Pál

Potocska Pálné

Salamon Lászlóné