TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

A magastető előnyei

 • Szél és vihar elleni védelem

  Kevesen tudják, hogy milyen fontos szerepe van a magastetőknek a szél és a vihar elleni védelemben. Tovább »

 • Biztos védelem eső ellen

  Minden kisgyerek, akit arra kérnek, hogy rajzoljon le egy háztetőt, ösztönösen magastetőt rajzol. Ez is azt mutatja, hogy kulturálisan ehhez a tetőformához kötődünk. A mi, csapadékban gazdag éghajlati viszonyaink között ez a tetőkialakítás már évszázadok óta bizonyít, és ma is kiemelkedő védelmet nyújt. Tovább »

 • Utólagos hozzáépítés

  Az újépítésű házak esetében a tetőt gyakran azonnal beépítik. Nemcsak azért, mert sokan szeretik a tetőtéri lakásokat, hanem mert igen kedvező az áruk is Tovább »

 • Klímaberendezés

  A beépített tetőterek esetében a hideg és a meleg elleni védelem optimális megoldása az egyik legfontosabb feladat. Tovább »

 • Tetőablak, hogy legyen fény és napsütés!

  A megfelelő szellőzés, bevilágítás, napsütés, mind előfeltételei az egészséges és kényelmes tetőtéri lakásnak. A magastető előnyei itt is megmutatkoznak. A korábban sötétségre ítélt tetőtéri szobák a mai modern tetőtéri ablakrendszerek beépítésével új életminőséget biztosítanak a tetőtérben lakók számára. Tovább »

 • Zaj elleni védelem

  A hő és nedvesség elleni védelem mellett a zaj elleni védelem is elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő életminőséget alakíthassunk ki egy lakótér építése során. Hiszen a nyugodt életkörülményekhez az akusztikai szempontból zavartalan atmoszféra is hozzátartozik, és itt gondolni kell mind a kívülről a lakótérbe, mind a lakótérből a környezetbe szűrődő zajokra. Tovább »

 • Hóteher

  A magastető óriási előnyökkel rendelkezik a lapostetővel szemben a téli csapadékos időszakban. A hazánkban egyre inkább jellemző szélsőséges időjárási viszonyok között igen gyakori télen a hosszantartó havazás, amely eredményeképpen nagy hóteher nehezedik az épületekre. Tovább »