TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Tetőablak, hogy legyen fény és napsütés!

A tetőtéri ablakok és ablakrendszerek széles választéka áll rendelkezésre minden elképzelhető kombinációban. Különféle árnyékolástechnika áll rendelkezésre, hogy megóvják a tetőteret az erős napsütéstől és felforrósodástól a meleg nyári napokon.

Az ablakok kiválasztásánál és beépítésénél a belső terek megfelelő bevilágítását és az optimális használatot szükséges szem előtt tartani. Ehhez tartozik még a kilátás biztosítása valamint az ésszerű beépítési magasság, ami lehetővé teszi a problémamentes nyitást és zárást.

Kívülről a tetőablaknak illeszkednie kell a tető alakjához, vonalához és építészeti stílusához is. Egy jó építész tanácsait érdemes kikérni a tetőtéri ablakok kérdésében is.

A tetősíkból kiálló tetőtéri ablakok a tetőterek tradicionális bevilágító elemei, melyek tagoltabbá teszik a tetőhéjazatot és erőteljesen módosítják a tető megjelenését. Kívülről különlegessé teszik a tetőt, a belső tér pedig barátságos és otthonos lesz általuk.

A tetősíkból kiemelkedő tetőfelépítmények és tetőablakok beépítését az újépítés során szükséges betervezni, mivel az utólagos beépítés komoly építési munkálatokat és komoly anyagi ráfordítást von maga után.

« Vissza