TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Európai minőségtanúsítvány a TONDACH®-nak

"A természet megad nekünk mindent, ami egy  biztonságos, meghitt otthon megteremtéséhez szükséges – az agyagot és minden olyan eszközt, amivel azt szakszerűen és magas minőségen feldolgozhatjuk. Ezt mindig is tudtuk és ezen nem is változtatunk.” Mag. Martin Olbrich, TONDACH® Gleinstätten AG. 

Natureplus

A natureplus egy olyan új, európai minőségtanúsító jel, amivel a különösen környezetbarát, magas minőségű építőanyag-termékeket tüntetik ki. A feddhetetlen működés és a hosszú távon is rendelkezésre álló, természetes alapanyagok megléte csak néhány volt az odaítélési szempontok közül, amelyek szerint értékelték a natureplus-pályázókat.

 A TONDACH® mindig is elkötelezett volt a természetes termékek mellett. A kémiai adalékanyag számunkra jelentéktelenek, - mert nekünk a föld és elemei éppen azt ajándékozzák, amiből a gondos feldolgozás során értékes, generációkat kiszolgáló tetőcserép lesz.

A természetes(ség) melletti kiállást már évtized óta képviseljük termékeink által. Ezért voltunk mi az első olyan osztrák vállalat, ami a német környezetvédelmi minisztertől, Renate Künast-tól ezt a magas kitüntetést megkapta.

www.natureplus.org