TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

A TONDACH® szponzorálja a pécsi Pollack Mihály Szakiskola tetőfedő osztályát

2015/október/29

A Tondach® évek óta jó kapcsolatot ápol a pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközép és Szakiskolával, és az idén szeptemberben indult tetőfedő osztálynak állandó szakmai szponzorává vált. A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy segítse a tanulókat az elméleti és gyakorlati tudás leghatékonyabb megszerzésében.

Ennek érdekében a Tondach® munkatársai képzéseket tartanak az osztálynak és segítséget nyújtanak az iskolának a tanulmányok végzéséhez szükséges szakmai feltételek biztosításában.

A tetőfedő tanulók idén ősszel gyárlátogatáson vettek részt a Tondach® Magyarország Zrt. Csaba II. gyárában, mely hazánk legmodernebb kerámia tetőcserépgyára.

A szakmai útra október 16-án került sor, az iskola 15 diákja látogatott el a békéscsabai gyárba. A csoport szakmai vezetéssel kísérte végig a tetőcserépgyártás folyamatát, egészen az agyag előkészítésétől a kész cserepek kiégetéséig. 

A fiatal ácsok, tetőfedők és magasépítő technikusok számára - elmondásuk szerint - nagy ösztönzést jelentett a szakmai program a tetőfedővé válás folyamatában.