TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Az új "Figaro Deluxe" megérkezett!

2012/július/31


Természetesen szép és tartós tetők - így hangzik a TONDACH® márkaígérete, amivel összhangban különböző nemes színárnyalatokban kifejlesztettük ezt az elegáns tetőcserepet. A téglavörös és a matt színek mellett a Figaro Deluxe üvegmázas kivitelben is elérhető. Ezáltal a csodálatos és egyedi tetőmegoldások a legszélsőségesebb időjárási hatásoknak is ellenállnak.

A Figaro Deluxe előnyei:

100 % Design - Több mint 20 különböző színárnyalat  (téglavörös színben, minden engóbszínben és minden Amadeus üvegmázas színben elérhető)

100 % Biztonság - Kiemelkedő műszaki tulajdonságok (kettős oldalhorony és felső horony a biztos vízzárás érdekében, komplett rendszer, eredeti kiegészítő elemekkel)

100 % Rugalmasság - Változtatható léctávolság (ezáltal a tetőfelújítások esetében is egyszerűen alkalmazható)

100 % Többletérték - Egyedi tetőkialakítás, csupán 13,3 db/m² anyagszükséglettel (a kisméretű tetőcserepekhez viszonyítva minimális szükséglet)

Kimagasló műszaki tulajdonságok

A kimagasló műszaki tulajdonságok trendi design-nal párosulnak, ami egyedülállóvá teszi ezt a tetőcserepet. A kettős oldalhornyok és felső hornyok biztosítják a vízzárást, akár 20 fokos tetőhajlásszög esetén is. A változtatható léctávolságnak köszönhetően a Figaro Deluxe tetőfelújításokhoz is kiválóan alkalmazható. Az eltolhatóság alkalmassá teszi a cserepet arra is, hogy kiegyenlítse a lécezés esetleges pontatlanságait. Ezáltal lehetővé válik a gyors és hatékony tetőfelújítás. Az eredeti kiegészítők átfogó rendszere elősegíti a biztos és szakszerű fedést.

Esztétikus tető

A Figaro Deluxe szögletes vonalvezetésével és egyszerűségével rendkívül elegáns tetőképet biztosít, valamint jól illeszkedik a modern tetőfomákhoz. Felrakása gyors és egyszerű.

A TONDACH® minden szükséges eredeti rendszer kiegészítőt kínál a termékhez. 13,3 db/m² anyagszükségletével, változtatható léctávolságával a Figaro Deluxe a felújítások ideális tetőcserepe. Tökéletes választás az építkezők, felújítók, a tetőfedők és az építészek számára.

 

A fotók felhasználása térítésmentes.