TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Továbbra is számíthatnak a rászorulók a TONDACH® segítségére

2015/április/16
A TONDACH® segítségével megújult a Szentjobbi Általános Iskola tetőzete
Szentjobbi Általános Iskola
Farsang 3.
Farsang 1.
Farsang 2.

2015. év elején a TONDACH® újabb lehetőséggel élt, hogy segíthessen jobb körülményeket biztosítani az arra rászorulók részére. A Szentjobbi Általános Iskola tanulói így februárban már felújított tető alatt ünnepelhették a farsangot.

A TONDACH® számára mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, a cég évek óta különböző termékek felajánlásával járult hozzá számos kezdeményezéshez. A balkáni árvízkárosultak mellett a vörösiszap-katasztrófa károsultjain is kívánt segíteni a vállalat 2010 októberében, az építőipari összefogásnak köszönhetően sokan kaphattak segítséget a nehéz időkben.

A NagyCsaládiHáz pályázat során több család kapott támogatást az elmúlt években, és idén is két nagycsalád jut ingyenes építőanyaghoz az építőipari gyártó cégek támogatása révén. A termékek felajánlása jelentős segítséget nyújt azoknak a családoknak, akik a mai nehéz gazdasági helyzetben építkezésbe fognak.

Idén január 29. és február 5. között, egy hét alatt készült el a Szentjobbi Általános Iskola tetőzete. 4890 darab TONDACH® Twist barna tetőcserép, illetve 300 darab kúpcserép hozzájárulásával támogatta a TONDACH® a felújítást, melynek eredményeként az épület teljes tetőszerkezete megújult. Amellett, hogy sikerült biztonságosabb körülményeket teremteni a gyermekek számára, a falu látképe is megszépült, a helyiek már egy fejlődő intézményt láthatnak az erdélyi településen. Az örömhírről többek között az iskola igazgatónője számolt be a vállalatnak, és köszönetét nyilvánította ki a TONDACH® felé.

KöszönőlevélJPG | 957,04 kB