TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Várépítő pályázat a TONDACH® támogatásával

2015/június/11

Az idén már 15 éve (korábban más néven) működő, 2010-ben Várépítő néven újjáélesztett pályázaton számos olyan termékre lehet pályázni, amelyekre a gyermekintézmények és műemlékek állagmegóvása vagy felújítása során nagy szükség lehet. A pályázat integrálja az építőipari cégek felajánlásait, összefogja és szervezi a felajánlott termékek kiosztását, melyekről a cégektől független neves közéleti személyiségekből álló zsűri dönt.

A TONDACH® elsők között támogatta a pályázatot, hiszen az építőanyag felajánlásokkal a rossz állapotban lévő műemlékek mellett gyermekintézményeket is segíthetnek. Az elmúlt években 500 pályázóból mintegy 80 nyertes intézmény képviselői vehettek át TONDACH® termékeket is.

Az idei díjátadóra június elején került sor Budaörsön, amikor is az ország különböző tájairól érkeztek a pályázók. 12 felajánló cégnek köszönhetően 18 intézmény nyerhetett, a TONDACH® több mint 1 millió forint értékű kerámia tetőcserepet ajánlott fel. Összesen 10 gyermekintézmény, illetve 6 műemlék felújításához elég építőanyagot sikerült összegyűjteni a pályázat során.

2015-ben Pereszteg Község Önkormányzata, az Ágfalvi Római Katolikus Plébánia és Ikrény Község Önkormányzata kaptak TONDACH® termékeket a pályázat útján.

További információ a pályázatról:  www.varepitopalyazat.hu