TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!
Tetőakadémia

TETŐakadémia 2015

Életérzés a tetőtérben, komfort a (magas)tetők alatt...

A TONDACH és 5 másik neves építőanyag gyártó által 12 éve hagyományosan tavasszal megrendezésre kerülő építész konferencia, a TETŐAkadémia idei témája az emberi tényezőre, az életérzésre helyezi a fókuszt. 

Igazi különlegességnek ígérkezik az ismert szociológus, Hann Endre (Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet) nyitóelőadása, melyben ízelítőt kaphatunk a magyar házépítési és lakhatási szokásokról. Megtudhatjuk, hogy hogyan vélekednek hazánkban a lakóházak szerkezetéről, stílusáról, milyen irányzatok divatosak nálunk, és mik az építtetők elvárásai, igényei.

A konferencia másik vendégelőadója Tisza András építész, aki bécsi tetőtér beépítési munkáiból ad ízelítőt.

Ezekhez a témákhoz kapcsolódnak a gyártók szakmai előadásai is, melyek ahhoz próbálnak segítséget nyújtani, hogy a vevői elvárásoknak megfelelő, a kor csúcstechnológiáját képviselő, műszakilag korrekt megoldások kerülhessenek beépítésre az újonnan tervezett vagy áttervezett épületekbe.

A szervezők - az Alukönigstahl, a BACHL, a Rheinzink, a ROTO, a TONDACH és a Weishaupt - olyan előadásokkal jelentkeznek, amelyek bizton számíthatnak a hallgatóság érdeklődésére. A rendezvényt kiállítás kíséri a MÉSZ jóvoltából, a társkiállítók pedig a Dirickx, a Schiedel és a Fischer lesznek.

Helyszínek és időpontok:

Győr

2015. május 7., csütörtök

Pécs

2015. május 14., csütörtök

Debrecen

2015. május 21., csütörtök

Budapest

2015. június 2., kedd

Részletes program és regisztráció a www.tetoakademia.hu oldalon.