TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Tondach Tetőfedő Rangadó 2017

A Tondach 2017-ben újra pályázatot hirdet a tetőfedőknek

TONDACH Tetőfedő Rangadó 2017

A TONDACH 2017-ben ismét meghirdeti immáron hagyományosnak mondható Tetőfedő Rangadó pályázatát! Idén még több helyezett számára biztosítunk készpénz díjazást, összesen 1.200.000 Forint értékben! A nívós szakmai eseménynek számító díjkiosztó ünnepségére várhatóan 2017 decemberében fog sor kerülni. 
Pályázzon és legyen Ön a pályázat kategórianyertese! 

Részletes Pályázati Kiírás:

A TONDACH Magyarország Zrt. 2017-ben újra pályázatot hirdet a tetőfedők számára. A szakmai elismerés mellett a nyertesekre vonzó pénzjutalmak is várnak.

Pályázati határidő:

A pályázatra 2016. augusztus 1. és 2017. október 31. között elkészült, a pályázó által TONDACH tetőcserepekkel fedett és TONDACH kiegészítőkkel, tuning elemekkel készített, új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni.

A pályázatok beküldési határideje: 2017. október 31.

Milyen szempontokat vizsgál a zsűri az értékelés során?

TONDACH tetőcserepek, kiegészítők és tuning elemek felhasználása és azok szakszerű beépítése:

  • Eresz kialakítása (beszellőzés)
  • Kiszellőzési megoldás
  • Él- és gerincképzés
  • Hófogási megoldás
  • Részletképzési megoldások (alátéthéjazat, áttörések, oromképzések stb.)
  • A cserépfedés szakszerűsége, esztétikai kialakítása, az épület összhatása

Az egyes fázisok szakszerű beépítését építés közbeni fotóval dokumentálni és a benyújtott pályázatban ezen fotók beküldésével igazolni is kell!

A zsűri:

A fenti kritériumok szerint egy egységes pontrendszer segítségével, elismert szakemberekből álló zsűri értékeli a pályázatokat. A zsűri tagjait az ÉMSZ és a TEGY szakmai szervezetek delegálják.

A pályázat beadási feltételei:

Minden olyan projekttel pályázni lehet, ami 2016. augusztus 1. és 2017. október 31. között készül el.

Formai követelmények:

  • megfelelően kitöltött, minden adatot tartalmazó jelentkezési lap;
  • legalább hat részletfotó a tetőről építés közben, melyek megmutatják a vizsgált tetőrészek kivitelezését (cserépfedés, beszellőzés, kiszellőzés, él- és gerincképzés, hófogás, különleges részletek).

A pályázatokat a kitöltött jelentkezési lappal és a fotókkal együtt e-mailben lehet eljuttatni hozzánk. Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot szkennelje be és a fotókkal együtt csatolja a levélhez.

A pályázatban való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes.

A pályázat beadásának módja:

Kérjük, hogy minden pályázatot az alábbi e-mail címre küldjenek:

e-mail:  hives.zsolt@tondach.hu

Tárgy: TONDACH® Tetőfedő Rangadó 2017

Beküldési határidő: 2017. október 31.

Pályázati kategóriák és díjazás:

Az idei pályázatnál változtak a kategóriák. Két, a termékekre vonatkozó kategóriát határoztunk meg, annak megfelelően, hogy a pályáztatott épület esetében milyen típusú cserép került felhasználásra:

1. Húzott cserép kategória;

2. Sajtolt cserép kategória

Minden kategóriában az első öt helyezettet díjazzuk.

Pályázati díjak - mindkét kategóriában:

1. helyezett - bruttó 300 000 Ft pénzjutalom

2. helyezett - bruttó 200 000 Ft pénzjutalom

3. helyezett - bruttó 100 000 Ft pénzjutalom

4-5. helyezett - oklevél

 

A TONDACH ezen kívül további Különdíjak kiosztását tervezi az épületek típusa szerint:

- Társasház

- Családi ház

- Műemléki felújítás kategóriákban.

 

Az ünnepélyes díjátadó gála várhatóan 2017 decemberében kerül megrendezésre.

A pályázat beadásához szükséges jelentkezési lap, tájékoztató, valamint egy mintapályázat segítségül itt tölthető le:

Jelentkezési lapPDF | 207,25 kB
Pályázati kiírásPDF | 4,61 MB
MintapályázatPDF | 1,51 MB

Várjuk pályázatát!

A nyertesek értesítése:

A Nyerteseket a Pályázatban megadott címre ajánlott tértivevényes postai levéllel értesítjük, és egyben tájékoztatjuk a nyeremény átadásának helyéről és idejéről. Amennyiben a megadott cím nem létezik, vagy a címzett javára történő kézbesítés meghiúsul, úgy a címzett elveszti jogát a nyereményre.

A nyeremények átadása:

A Pályázó köteles együttműködni a nyeremények átadás-átvételében. Amennyiben ennek nem tesz eleget és a nyeremény átvétele emiatt meghiúsul, úgy elveszti jogát a nyereményre, melyért a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli. A nyertes amennyiben nem tudja személyesen átvenni a nyereményt, lehetősége van egy harmadik személyt meghatalmazni nyereményük átvételére, közjegyzői hitelesítéssel. A közhiteles meghatalmazást írásban kell a Szervezőnek eljuttatnia, és a harmadik fél az aláírt meghatalmazással és a személyi igazolványának felmutatásával veheti át a nyertes nyereményét.

Adatkezelés és adatvédelem:

A Pályázati anyagok adatkezelője: a  TONDACH  Magyarország Zrt. (székhely: 9300 Csorna, Cserépgyári út 1.).

A Pályázatra jelentkezők által közölt személyes adatokat  a Pályázók önként szolgáltatják a TONDACH Magyarország Zrt. rendelkezésére, és egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat  ő kezelje.

Az adatkezelés célja a nyertesek értesítése és a pályázatok marketing célokra történő felhasználásához kapcsolódó kommunikáció. A kezelt adatok a WIENERBERGER cégcsoport tagjainak az adatkezelés céljával megegyező célra átadhatóak.

A személyes adatok közül kizárólag a nyertes(ek) nevét és vállalkozása székhelyének közigazgatási megjelölése kerül nyilvánosságra-hozatalra.

A verseny résztvevői az adatkezelésről bármikor kérhetnek tájékoztatást, emellett kérhetik adataik módosítását és törlését. Ezen igényüket a TONDACH Magyarország Zrt. címén jelezhetik.

A TONDACH Magyarország Zrt. a személyes adatok kezelését a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően végzi. A TONDACH Magyarország Zrt. az adatkezelés során gondoskodik az átadott személyes adatok biztonságáról, és mindent megtesz a jogosulatlan hozzáférés, a nyilvánosságra hozatal, a módosítás vagy megsemmisítés megakadályozása érdekében.

Személyiségi jog és jogvédelem:

A nyeremény átadásáról  kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, mely korlátozástól mentesen a médiában is nyilvánosságra hozható.

A Pályázati anyagot képező, a tetőfedőt ábrázoló fényképek valamint a nyertesről készített hang és képfelvételek térben és  időben korlátlanul  felhasználhatóak marketing célokra. 

Pályázó a Pályázata benyújtásával megadja a hozzájárulását.

Szerzői jog és jogvédelem:

A Pályázó a pályázata benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy a Pályázata nem sérti harmadik személy személyiségi vagy szerzői jogait.

Felelősség korlátozás:

A pályázat  hiányosságáért (elírás, stb.), az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok hiányos megadásáért, illetve az ezzel kapcsolatos, Pályázót terhelő mulasztásért, az értesítési és/vagy átadási késedelemért TONDACH  nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk hibásan, tévesen szolgáltatott adatokért, vagy az értesítési címük értesítési alkalmatlanságának következményeit viselni tartoznak. Az adatokat a Pályázat során a TONDACH -nak nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Pályázókat terheli. A TONDACH a nyeremények esetleges hibáiért kizárja a felelősségét.

A TONDACH kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért amit a  Pályázatban  való részvétel, vagy éppen ennek elmulasztása miatt bárki érvényesít.

A TONDACH nem vállal felelősséget a Pályázat időtartama alatt a Pályázati kiírást /felhívást tartalmazó weboldal technikai hibáiért vagy annak elérési nehézségeiért.

A Pályázó a Pályázat beadásával automatikusan feltétel nélkül elfogadja a jelen Szabályzatot.