TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!
Tetőfedés

Újdonság a TONDACH®-tól:

Tetőfedő Pontgyűjtő Program már mobil applikáción is!
TONDACH Tetőfedő mobilapplikáció
TONDACH Tetőfedő szögmérő

A TONDACH® évek óta jól működő pontgyűjtő programjával köszöni meg hűséges kivitelező partnereinek azt, hogy megbízóiknak a TONDACH® termékeit ajánlják, és azokat műszakilag magas színvonalon építik be.

A hűséges TONDACH® tetőfedők munkáját értékes ajándékokkal és kedvező feltételekkel honoráljuk. MAKITA szerszámok széles választéka, korszerű munkaruhák, kedvező hirdetési lehetőségek és még szabadidős programok közül is válogathatnak pontjaikért a programban résztvevő tetőfedők.

A program 2014 szeptemberétől teljes egészében megújult: a programban résztvevő tetőfedők okos telefonjukra letölthető mobil applikáció vagy egy internetes felület segítségével

  • gyorsan és egyszerűen saját maguk rögzíthetik pontjaikat,
  • és pár gombnyomással be tudják váltani azokat a programban elérhető értékes szerszámokra, ruházatra vagy szabadidős tevékenységre.

 A mobil applikáción, melyet nem csak szakembereknek ajánlunk

  • egy hasznos funkció, a  SZÖGMÉRŐ   segítségével egy pillanat alatt le lehet ellenőrizni egy tető hajlásszögét, és az alkalmazás megmutatja, hogy mely TONDACH cserepek alkalmasak az adott tető fedésére. Meg lehet nézni a tetőcserepek felületi fotóit, és alapvető műszaki információk is megtalálhatóak róluk, továbbá
  • bármikor elérhetőek a TONDACH® hírei, újdonságai, pályázati felhívásai.

A TONDACH® mobil applikáció Android  platformra letölthető a Google Play áruházból. Az alkalmazás számítógépen is elérhető a tetofedo.tondach.hu  oldalon, és rövidesen iOS platformon is megjelenik.

Amennyiben még nem csatlakozott programunkhoz, és felkeltettük érdeklődését, keresse területileg illetékes mérnök-tanácsadó kollégánkat!

Tekintse meg ajándékkatalógusunkat online:

TONDACH<sup>®</sup> Tetőfedő pontgyűjtő 2015