TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Palatető csere program

A TONDACH® új szolgáltatása tetőfelújítók számára

A Tondach Magyarország Zrt. 2016. augusztus 8-tól új szolgáltatást indít a tetőfelújítók számára „Palatető csere program” néven.

A program keretén belül a TONDACH® egy veszélyes hulladék begyűjtéssel, szállítással és ártalmatlanítással foglalkozó céggel (Design Kft.) együttműködve biztosítja a felújítás során keletkező veszélyes hulladékok elszállítását. A szolgáltatás tartalmazza a veszélyes hulladék elszállítását, ártalmatlanítását és dokumentációját, mindezt Magyarország területén egységesen, a TONDACH® vásárlók számára kialakított kedvező áron.

Veszélyes hulladéknak minősülő tetőfedő anyagok:

EWC 17 06 05 - azbeszttartalmú pala (síkpala és hullámpala)

EWC 17 09 03 - bitumen zsindely, bitumen hullámlemez

A szolgáltatás igénybevétele során a Tondach Magyarország Zrt. közvetítőként vesz részt, vagyis a hulladék ártalmatlanító cég szolgáltatásait és kiemelten kedvező díjait közvetíti Vásárlói és Partnerei részére. A szolgáltatás megrendelése és a díjfizetés közvetlenül a hulladék ártalmatlanító cég felé történik.

A szolgáltatás menete:

-          Válassza ki azt a TONDACH® tetőcserepet, amelyre veszélyes hulladéknak minősülő tetőjét szeretné cserélni!

-          A veszélyes hulladék elszállításához szükséges mennyiségű BIG-BAG zsákot a tetőcserép rendelés leadásával egyidejűleg rendelje meg a TONDACH® bármely  márkakereskedésében. A BIG-BAG zsákokat a TONDACH® rendelés mellé díjmentesen biztosítjuk a megrendelt tető négyzetméterrel arányos mennyiségben.

-          A megrendelt zsákokat a tetőcseréppel együtt szállítjuk ki a megadott szállítási címre.

-          A hulladékelszállítási szolgáltatást a Design Kft. honlapján letölthető ( http://designkft.hu/megrendeles/)  megrendelőlap segítségével rendelhetik meg a Design Kft. által nyújtott feltételekkel.

A TONDACH® vevők felé közvetített kedvezményes veszélyes hulladék elszállítási árak:

 • 65 Ft/kg + ÁFA emelőhátfalas tgk. esetén (jól megközelíthető, szilárd burkolatú út, raklap, stb.)
 • 75 Ft/kg + ÁFA önrakodós tgk. esetén,
 • kiszállási díj: 12.000,- Ft/alkalom + ÁFA,

Az ajánlat nem tartalmazza:

 • a hulladék ADR szerinti szállításra történő előkészítését, BIG-BAG zsákokba vagy raklapra való rakodását,
 • a raklapok biztosítását.

 

Az alábbiakban olvashatják a Design Kft. tájékoztatását a hulladék begyűjtési szolgáltatásról:

 

Tisztelt TONDACH® vásárló!

Jelen tájékoztatóval szeretnénk megismertetni, milyen módon tudja igénybe venni a Design Kft. kedvezményes hulladék-begyűjtési és kezelési szolgáltatását, melyet a TONDACH® vásárlók számára biztosít. Nincs más dolga, mint az alábbi pontok mentén haladva a következőket tenni:

1.

Zsák igénylés: Becsülje meg, hogy kb. mennyi hulladéka (m2 vagy kg) fog keletkezni és a TONDACH® tetőcserép megvásárlásakor igényelje meg az építőanyag kereskedésben a csomagoláshoz szükséges big-bag zsákokat. Egy zsákba kb. 5-900 kg pala ill. 4-600 kg bitumenes zsindely fér, típustól és rakodási módtól függően. Hullámpala hulladék esetében zsugorfóliára és raklapra lesz szüksége. A szükséges mennyiségű BIG-BAG zsákot a TONDACH® díjmentesen biztosítja az Ön számára a vásárolt tetőnégyzetméterrel arányos mennyiségben.

2.

A hulladék elhelyezése: A hulladékká vált tetőelemeket helyezze a zsákba, úgy hogy minél több férjen bele, ügyelve arra, hogy az elemek ne szakíthassák ki a zsákot. Kérjük, hogy csakis a kapott UN minősített zsákokat használja, ellenkező esetben nem tudjuk a szállítást teljesíteni! A hulladékkal megrakott zsákokat tegye raklapra. Amennyiben hullámpala hulladékkal rendelkezik, azokat helyezze egymásra, fóliázza le és tegye raklapra. A raklapokat minden esetben a tehergépkocsi számára könnyen megközelíthető, szilárd burkolattal rendelkező helyre tegye!

3.

Megrendelés megküldése: Töltse le a megrendelőlapot az alábbi helyről: http://designkft.hu/megrendeles/ A megrendelőlapot értelemszerűen a saját illetve a hulladék minőségi és mennyiségi adataival ki kell tölteni, a nem kívánatos részt ki kell húzni. Küldje el a hiánytalanul kitöltött megrendelőlapot az info@desigkft.hu email címre, vagy a +36 76 483 197 fax számra. Amennyiben nem rendelkezik internet eléréssel, kérje a kereskedő cég munkatársainak segítségét a megrendelő beszerzéséhez.

4.

Előleg megküldése: A megrendelő lap beérkezését követően a Design Kft. díjbekérőt küld az Ön által megadott email (vagy postai) címre a becsült szolgáltatási díj 50%-ának összegében. Kérjük, banki átutalással küldje meg a díjbekérő bruttó összegét a díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra, melynek beérkezése után 5 munkanapon belül a Design Kft. kiállítja és megküldi Önnek az előleg számlát.

5.

Időpont egyeztetés: Az előleg beérkezésétől számított 10 munkanapon belül a megrendelőn az Ön által megadott e-mail címen vagy telefonszámon a Design Kft. munkatársai keresni fogják a szállítás időpontjának egyeztetése céljából. Kérjük, a leegyeztetett szállítási napon mindenképpen biztosítsa a Design Kft. munkatársa számára a hulladék elszállítását. A szállítást legkésőbb előző nap 15 óráig lehet lemondani.

6.

Fizetés: A szállítás teljesítése után postán fogja megkapni a hulladékkezelést igazoló Sz lapot valamint a végszámlát, melyet 8 napon belül kell banki utalással teljesítenie a számlán szereplő bankszámlaszámra. A szolgáltatás díjai:

 • kiszállási díj: 12.000,- Ft/alkalom + ÁFA, és
 • kezelési díj:
  • 65 Ft/kg hulladék + ÁFA emelőhátfalas tgk. esetén (szilárd burkolatú út, raklap, stb.) vagy
  • 75 Ft/kg hulladék + ÁFA önrakodós tgk. esetén.

Kérdés esetén forduljon bizalommal a Design Kft. munkatársához:

Perjésiné Golovics Tünde

e-mail: golovicstunde@designkft.hu 

telefonszám: +36 30/645-9091.

 • A Design Kft. Általános Vállalkozási Keretszerződési Feltételei alapján nyújtja a szolgáltatást. Az Általános Vállalkozási Keretszerződési Feltételeket itt megtekintheti: www.designkft.hu/aszf.pdf