TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

33 év garancia és egy életen át tartó boldogság

Rendeltetésszerű tárolás és felhasználás esetén a termékek méretpontosságát, fagyállóságát és víztartó képességét garantáljuk.

Alkalmassági idő

A cseréptermékek természetes anyagból készülnek, a felhasználásra kerülő anyag nem mindig homogén szerkezetű, ezért ebből származó felületi hibák, illetve színeltérések előfordulhatnak, melyekért garanciát nem vállalunk. A környezeti és időjárási hatások következtében jelentkező átmeneti mohásodásért szintén nem vállalunk garanciát.

A nem rendeltetésszerű felhasználás elkerülése céljából kérjük, hogy a prospektusokban, egyéb útmutatókban foglalt előírásokat tartsa be, mert az ezektől eltérő felhasználás miatt bekövetkezett minőségi hibákért garanciát nem vállalunk.

Reklamáció esetén a TONDACH Magyarország Zrt. a felmerülő problémákat a mindenkor érvényes Magyar Szabvány, illetve Vállalati Szabvány szerint bírálja el. A reklamációt kérjük írásban bejelenteni. Amennyiben a TONDACH Magyarország Zrt. volt a fuvarozó, az esetleges töréskárt és annak jogosultságát reklamációs ügyintézők útján ellenőrizzük és rendezzük azt. Kérjük, hogy a korrekt ügyintézés érdekében a törött darabokat őrizze meg.

A kötelező alkalmassági idő jogosságának elbírálása a 11/1985. (VI.22.) ÉVM-IPM-KM-MÉM-BKM rendelet, valamint a termékfelelősség megállapítása az 1993. X. törvény XI. § alapján történik.

Felhívjuk figyelmét, hogy az eladott termékekért az általunk történt értékesítés időpontjában hatályos, az alábbiakban közzétett „Garancialevél” feltételeivel vállalunk jótállást.

 

 

További garancialevelek