TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Eredeti TONDACH® rendszermegoldás

Az átfogó eredeti TONDACH®  megoldásokkal Ön egy biztonságosabb és tartósabb tetőminőséget élvezhet.

1. Az alsó tetőréteg biztonságáért

Az innovatív TONDACH®  alátétfólia pórusmentes, kétrétegű aktív membránnal tartósan és biztonságosan védi a tetőkonstrukciót. Az új sub –és top- párazáró és egyben páraáteresztő DASATOP alátétfólia maximális biztonságot nyújt és egyszerűen, gazdaságosan beépíthető.

 

2. Solar/Photovoltaik rögzítőfülek

A TONDACH®  rögzítőfülek magas minőségű és biztonságos rögzítési megoldást kínálnak minden szokásos Solar- és Photovoltaik elemhez. Ráadásul a rögzítőfülek beépítése is rendkívül egyszerű. .

 

3. Bevilágítás és kilépés

Vigyen fényt az ablaktalan helyiségekbe! A TONDACH®  szortiment elegáns, decens és funkcionális megoldásokat kínál a tetőtér bevilágítására és a tetőre való kilépésre.

 

4. Áttörések és szellőzőrendszerek

A kerámia csatornaszellőzőt, átmenőcserepet, flexibilis csövet és tömítőgallért tartalmazó TONDACH® - rendszer-szett megbízhatóan és tartósan meggátolja a víz bejutását a tetőáttöréseken keresztül.

 

5. Gerinc-/élgerinc megoldások szellőzőszalaggal együtt

A TONDACH®  gerinc- és élgerinc megoldásai biztonságosak, szépek és lehetővé teszik a tető átszellőzését. A TONDACH®  gerinccserepek harmonizálnak az alapcserepekkel és a TONDACH®  gerinc- és élgerinc szellőzőszalaggal együtt megakadályozzák a nedvesség okozta károsodást.

 

6. Gerinc- és oromlezárás

Éppen a gerinc- és oromlezárás területe különösen kitett az időjárási viszontagságoknak. A TONDACH®  kerámia kiegészítők közé tartozó kezdő- és lezáró elemek, illetve a szegőcserép egy technikailag kifogástalan és biztos megoldást kínál az eső, jégeső és hó ellen.

 

7. Vihar elleni védelem

A TONDACH®  viharkapcsok és a tömítéssel ellátott harangszegek biztonságot nyújtanak a legnagyobb viharban is, és megfelelnek a legújabb normáknak.

 

8. Hófogó rendszerek

A TONDACH®  hófogó- és kiegészítő rendszerek gondoskodnak a biztonságról, megakadályozzák a hó ellenőrizetlen lecsúszását a tetőfelületről és harmonikusan illeszkednek a tetőképbe.

 

 További információk a  TONDACH® rendszermegoldásairól