TONDACH® természetesen szép és hosszú élettartamú tetők!

Tetőfelújítás TONDACH®-hal

Több mint 400 lehetőség

A TONDACH® formák és színek sokaságát kínálja. Ezekből kereken 400 különböző lehetőség adódik! Használja ki a maximális kivitelezési szabadságot háztetőjén:

  • Több mint 25 színárnyalat (világostól a sötétig, a matt-tól a fényesen csillogóig)
  • Átfogó tetőcserép kínálat a klasszikus, mediterrán, könnyed és modern tetőformákhoz
  • Felületkezelés a tartós esztétikumért (uv-, sav-, lúgálló)
  • Tetőfedés 13° -os tető hajlásszögtől lehetséges

 

Ha új tető, akkor TONDACH®

A TONDACH® számos modellt kínál minden tetőformához és optimális passzív, napenergiával működő, és alacsony energiafelhasználású házakhoz. Mint nemzetközileg épületbiológiailag ajánlott termék a TONDACH® „natureplus“ kitüntetéssel rendelkezik. A 33 év garancia ugyancsak a TONDACH® mellett szól, környezetbarát, tisztán természetes termék kémiai adalékok nélkül.

 

100 %
Rugalmasság

Rugalmas tetőfelújítás minden tetőformához  

A TONDACH® mint tetőfelújítási specialista átfogó know-how-val és optimális termékpalettával rendelkezik mint pl. TONDACH® változtatható léctávolságú cserepek. Az aránylag nagy tartományú eltolhatóság legtöbbször lehetővé teszi, hogy a tetőcserét a költséges lécszerkezet lecserélése nélkül el lehessen végezni. A TONDACH® tetőfelújítási lehetőségei biztonságot és értékállóságot biztosítanak.

 
Költség előny: Eltolhatóság 6 cm-es tartományig, tetőfedésnél megtakarítható a tetőlécek cseréje
 

100 %
Biztonság

Átgondolt technológia, optimális működés

A viharkapcsok, a dupla- fej- és oldalhorony biztosítják a vihar elleni védelmet. Forma és funkcionalitás illeszkednek egymáshoz és nyújtják a legjobb védelmet extrém időjárási körülmények között is, különösen jégeső és viharok esetén.

 
Biztonsági előny: a viharkapcsok a legnagyobb vihar elleni biztonságot nyújtják
 

100 %
Szépség

Tartós öröm generációkon át

A felületkezelt TONDACH® cserepek megőrzik színüket, szépek és az 1.000 °C feletti égetési hőmérsékletnek köszönhetően egyedülállóan hosszú élettartammal rendelkeznek. A tetőcserepek élettartama bizonyítottan több mint 100 év.

 
Tisztasági előny: speciális felületkezelés garantálja a szín megőrzését, és a tető szépségét.